



Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos - 0,44 % Alkohol
Alkoholfritt rött vin gjort på 85% Tempranillo och 15% Syrah... Innan Kolonne Null började satsa på att göra alkoholfria kvalitetsversioner av klassiska rött viner fanns det inte så många alternativ för en lyxprodukt.
Tillsammans med den spanska producenten Mas Que Vinos från den heta staden Toledo, söder om Madrid, har de tagit fram ett fantastiskt alkoholfritt rött vin. Här ska ingen kostnad sparas. Mas Que Vinos ser till att alla nycklar spelas.
De gör bara vin av lokala druvsorter som Cencibel (Tempranillo), Garnacha, Airén och Malvar, som är fördelade på 35 hektar ekologiska vingårdar och lika mycket gamla buskvinstockar, varav många är över 80 år gamla.
Kolonne Null köper bara de bästa premiumvinerna för att tillverka sina alkoholfria premiumprodukter!
Säg ja till kvalitet, nej till alkohol.
vilket gör det till ett perfekt "matvin"!
Cuvée Rouge No. 2 är det perfekta tillbehöret till en mör biff eller en rejäl maträtt med riklig sås och tillbehör. Det kan också avnjutas som ett glas på egen hand, men passar bra till grillad biff, fläskkotletter, BBQ-marinerad kyckling eller det stora tapasbordet. Servera vid 15-17°C.
Hur smakar Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos - 0,44 % Alkohol?
Med en djup rubinröd färg och en lila ton är Cuvée Rouge No. 2 i glaset. På näsan får man toner av plommon, blåbär, katrinplommon och en härligt kryddig fatkaraktär på näsan. Den första klunken ger en rikedom av röda och blå bär, följt av nymald peppar och värmande kryddor a al Ribera del Duero Roble. En rik och fyllig kropp följer det alkoholfria vinet hela vägen till magen. Sedan övergår den och lämnar en mycket fruktig och lite frisk eftersmak med intensiva tanniner
Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos - 0,44 % Alkohol passar bra till...
Om Kolonne Null

Kolonne Null grundades av en grupp elitidrottare som saknade ett högkvalitativt alternativ till det glas vin de gärna ville njuta av men på grund av sitt yrke inte kunde tillåta sig. Kolonne Null uppstod därför i ett nära samarbete mellan druvodlare och vinmakare, där flera prisbelönta familjeägda vingårdar ingår. Kolonne Null arbetar endast med producenter som inte kompromissar med kvaliteten. Det gör det möjligt för dem att hittills samarbeta med producenter från Nahe, Mosel, Weinviertel och Provence. Producenterna sträcker sig från Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein och senast stjärnproducenten Axel Pauly från Mosel. Kolonne Null begränsar sig inte av geografi utan söker endast de bästa vinerna som de sedan kan avalkoholisera för att få den bästa möjliga slutprodukten. Kolonne Null blev på mycket kort tid ett av de marknadsledande varumärkena i Tyskland och de är fortfarande under utveckling.
Kolonne Null inledde hela processen med att göra ett vin på traditionellt vis för att utveckla alla de naturliga eftertraktade smakerna och aromerna. Kolonne Null väljer därefter att använda den innovativa metod som kallas vakuumdestillation, där vinet sätts i vakuum och vätskor förångas vid lägre temperaturer, i detta fall vid 30 °C. På så sätt kan man avalkoholisera det färdiga vinet på ett skonsamt sätt. Det är en frukt- och friskhetsbevarande process som visar respekt för det ursprungliga vinet. Eftersom vinet först görs som ett vanligt vin, lyckas Kolonne Null överföra druetypicitet och klassiska karaktärsdrag från druvsorten till slutprodukten. Den oerhört högkvalitativa alkoholen som avskiljs i processen används för att framställa andra typer av alkohol, såsom gin eller färdigblandade cocktails. Kolonne Null samarbetar direkt med druvodlarna och deras dryckesvetare för att skapa den perfekta slutprodukten.
Kolonne Null är den perfekta blandningen av teknologisk expertis och elegant tradition. Kolonne Nulls produkter innehåller maximalt 0,3 % alkohol, och därför kommer vissa livsmedel som alkoholfri öl, fruktjuice, mogna bananer och surdegsbröd att ha en högre alkoholhalt. Vinerna produceras stolt som veganska och innehåller därför inga animaliska proteiner, till skillnad från vissa traditionellt producerade viner. Dessutom är Kolonne Nulls produkter glutenfria och mycket kalorifattiga med endast en fjärdedel av antalet kalorier i ett vanligt glas vin. Från starten har fokus på hållbarhet varit högt prioriterat, och de arbetar ständigt med att förbättra produktionen enligt hållbara principer.
Vindata
Druvor
Vinet kommer från
Producent
Innehåll
Servering
Förslutning
Förpackning
Allergener