
Kolonne Null Edition Estandon Rosé Sparkling - Alkoholfri
Du har snubblat över ett fantastiskt glas mousserande här! Och det bästa av allt? Ingen alkohol.
Sluta säga nej! Nu kan du äntligen njuta av ett härligt uppfriskande mousserande glas utan att dricka alkohol.
Kolonne Null hittar bara de bästa vinerna från de bästa regionerna och producenterna runt om i världen och gör sedan den ultimata alkoholfria drycken. Denna utgåva är ett samarbete med sydfranska Estandon, från Provence. Ett krispigt glas rosé som passar perfekt som välkomstdrink eller för sommarmyset.
Kolonne Null ser till att festen aldrig behöver ta slut, eller att du fortfarande kan köra hem när du tar en god drink till middagen eller vid andra tillfällen.
Säg ja till kvalitet, nej till alkohol.
...
Servera Estandon Rosé Sparkling som en vanlig rosé som en välkomnande aperitif, eller till grillad kyckling, sommarsallader, lätt fisk eller tapas. Passar även till en läcker charkuteribricka med ost och korv. Servera vid 6-8°C.
Ingredienser: Avalkoholiserat vin, rektifierad koncentrerad druvmust, koldioxid, konserveringsmedel: svaveldioxid.
Allergener: Innehåller sulfiter Intressanta fakta: Histamintestad, glutenfri, vegansk, lågkalori
Hur smakar Kolonne Null Edition Estandon Rosé Sparkling - Alkoholfri?
En delikat och vacker laxfärg pryder Edition Estandon Rosé Sparkling i glaset. På näsan hittar du hallon, jordgubbar, en antydan till örter och en mängd citrusfrukter. Vid första klunken landar det med en rik, krämig kropp och du får omedelbart ett överflöd av röda bär, plommon, citronskal och nybakat bröd. En härligt krispig avslutning ger den långa eftersmaken en perfekt balans. Här är ett härligt glas mousserande! Mer av det här, tack!
Smaknoter
Citron
Persika
Hallon
Jordgubbe
Våta stenar
Smakprofil
Mycket torr
Söt
Mycket lätt
Mycket kraftig
Mycket mjuk
Mycket tanninrik
Kolonne Null Edition Estandon Rosé Sparkling - Alkoholfri passar bra till...
Om Kolonne Null

Kolonne Null grundades av en grupp elitidrottare som saknade ett högkvalitativt alternativ till det glas vin de gärna ville njuta av men på grund av sitt yrke inte kunde tillåta sig. Kolonne Null uppstod därför i ett nära samarbete mellan druvodlare och vinmakare, där flera prisbelönta familjeägda vingårdar ingår. Kolonne Null arbetar endast med producenter som inte kompromissar med kvaliteten. Det gör det möjligt för dem att hittills samarbeta med producenter från Nahe, Mosel, Weinviertel och Provence. Producenterna sträcker sig från Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein och senast stjärnproducenten Axel Pauly från Mosel. Kolonne Null begränsar sig inte av geografi utan söker endast de bästa vinerna som de sedan kan avalkoholisera för att få den bästa möjliga slutprodukten. Kolonne Null blev på mycket kort tid ett av de marknadsledande varumärkena i Tyskland och de är fortfarande under utveckling.
Kolonne Null inledde hela processen med att göra ett vin på traditionellt vis för att utveckla alla de naturliga eftertraktade smakerna och aromerna. Kolonne Null väljer därefter att använda den innovativa metod som kallas vakuumdestillation, där vinet sätts i vakuum och vätskor förångas vid lägre temperaturer, i detta fall vid 30 °C. På så sätt kan man avalkoholisera det färdiga vinet på ett skonsamt sätt. Det är en frukt- och friskhetsbevarande process som visar respekt för det ursprungliga vinet. Eftersom vinet först görs som ett vanligt vin, lyckas Kolonne Null överföra druetypicitet och klassiska karaktärsdrag från druvsorten till slutprodukten. Den oerhört högkvalitativa alkoholen som avskiljs i processen används för att framställa andra typer av alkohol, såsom gin eller färdigblandade cocktails. Kolonne Null samarbetar direkt med druvodlarna och deras dryckesvetare för att skapa den perfekta slutprodukten.
Kolonne Null är den perfekta blandningen av teknologisk expertis och elegant tradition. Kolonne Nulls produkter innehåller maximalt 0,3 % alkohol, och därför kommer vissa livsmedel som alkoholfri öl, fruktjuice, mogna bananer och surdegsbröd att ha en högre alkoholhalt. Vinerna produceras stolt som veganska och innehåller därför inga animaliska proteiner, till skillnad från vissa traditionellt producerade viner. Dessutom är Kolonne Nulls produkter glutenfria och mycket kalorifattiga med endast en fjärdedel av antalet kalorier i ett vanligt glas vin. Från starten har fokus på hållbarhet varit högt prioriterat, och de arbetar ständigt med att förbättra produktionen enligt hållbara principer.
Vindata
Druvor
Vinet kommer från
Producent
Innehåll
Servering
Förslutning
Förpackning
Allergener























