
Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2018/19
b.io är vårt nya ekologiska och veganvänliga vinsortiment från Terre Cevico! Vi erbjuder totalt 7 olika varianter. Från soliga Sicilien kommer detta läckra röda vin gjort på Nero d'Avola och Cabernet Sauvignon.
Djupt rubinröd i glaset. Nosen lockar med solmogna plommon, svarta vinbär och eleganta örtiga undertoner. Medelfyllig och saftig i munnen med en mjuk struktur och behagliga tanniner. Drick nu eller spara 3-4 år från skördeåret.
Rekommenderas till rött nötkött, lamm, fläsk, grillat och ost. Njut av vinet vid 16-18°C.
Insekterna på b.ioseries etiketter är alla viktiga för ekosystemet. Levande symboler för en grön framtid - med fokus på naturliga smaker och ett gemensamt avståndstagande från kemikalier.
Bakom b.io-serien står Cevico från staden Lugo i Romagna-regionen. Cevico grundades 1963 och idag representerar gruppen 3 tappningsföretag, 15 vingårdar/kooperativ och 4500 anslutna vinodlare. Det mycket professionella Cevico-teamet övervakar sina vinodlare inom vinodling, oenologi, laboratorieanalys och forskning.
Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2018/19 passar bra till...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso och Poggio Maru Negroamaro...
Cevico från Emilia Romagna står bakom en rad av Supervins mest populära viner!
Dessutom står Terre Cevico bakom Lambruscos kanske bästa och mest prisbelönta vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyllas ofta som Italiens skafferi, eftersom det är i denna nordöstra italienska region som vi hittar världsberömda specialiteter som parmaskinka, parmesanost, balsamico och lambrusco.
Med utgångspunkt i detta gastronomiska paradis har Terre Cevico sedan starten 1962 etablerat sig bland Italiens viktigaste vinproducenter, med export till 69 länder världen över.
Vindata
Producent
Årgång
Innehåll
Alkohol-%
Förslutning
Förpackning
Allergener