
Copenhagen Sparkling Tea VINTER - Organic
Bubblor på ett nytt sätt! - Michelin-stjärniga restauranger runt om i världen älskar det!
Innovation och gastronomi på högsta nivå - ekologiskt mousserande te med unik balans och djup komplexitet.
+45 restauranger med Michelinstjärnor har redan valt att lägga till Copenhagen Sparkling Tea i sina menyer. Inklusive 3-stjärniga giganter som Geranium (DK), Gordon Ramseys (UK), Hof van Cleve (BE) och Lung King Heen (Four Seasons, HK).
En lågalkoholhaltig drink som är gjord med omsorg om detaljerna. 6 tesorter måste bryggas med olika temperaturer och tidsintervaller för att blandningen ska bli perfekt. Bara EN minut för lång tid i bryggprocessen och hela satsen är förstörd.
Det perfekta alternativet till ett glas mysigt vin, öl eller cider. VINTER smakar dock så gott att det inte alltid behöver vara alternativet.
VINTER är perfekt som aperitif eller kan enkelt kombineras med små aptitretare och desserter. Exceptionellt bra för asiatiska rätter och ostbrickor. Den kan också användas för cocktails eller bara som ett mysigt glas. Servera vid 5-7°C.
Veganvänlig och ekologisk. Innehåller sulfiter.
Hur smakar Copenhagen Sparkling Tea VINTER - Organic?
Vid första anblicken kan färgen och bubblorna misstas för årgångschampagne, med djupa gulaktiga nyanser. Nosen ger en inbjudande doft av apelsin och varma kryddor som kryddnejlika, kanel och kardemumma. Smaken är full av härliga vinterkryddor, russin och en lätt bitter bergamottolja från Earl Grey-teet i eftersmaken. Lätt mousserande och härligt värmande. En härligt lång och komplex eftersmak. Rund, elegant och bitterljuv avslutning. Mums!
Copenhagen Sparkling Tea VINTER - Organic passar bra till...
Om Copenhagen Sparkling Tea Company
Copenhagen Sparkling Tea Company grundades 2017 i Köpenhamn av Bo Sten Hansen och den tidigare sommeliern från en Michelinrestaurang i Köpenhamn, Jacob Kocemba. Företaget har sina rötter i nordisk innovation och den asiatiska tettraditionen. Hela idén började när Jacob, trots en vinkällare med 1700 olika viner, inte kunde hitta ett vin som matchade en dessert med vilda skogssmultron. Därför tog han fram sitt eget teextrakt och därefter har idén utvecklats vidare.
På grund av sina alkoholfria och lågalkoholprodukter väljer de aldrig att kompromissa med smaken. Endast de bästa ekologiska tesorterna, kvaliteterna och produktionsmetoderna är bra nog för dem. Sedan 2017 har det gått snabbt för det lilla företaget, och de har vunnit många priser och medaljer för sina produkter, bland annat Guldmedalj vid International Food Contest 2019.
Vindata
Vinet kommer från
Producent
Innehåll
Alkohol-%
Servering
Förslutning
Förpackning