
Kolonne Null Edition Les Quatre Tours Rosé 2020 - 0,3 % Alkoholfri
Letar du efter en krispig, utsökt och uppfriskande sydfransk rosé från hjärtat av Provence, men utan alkohol? Då är detta det bästa valet!
För den här upplagan har Kolonne Null samarbetat med Les Quatre Tours från appellationen Aix-en-Provence i Provence. Producenten Les Quatre Tours har en lång och gedigen historia av att göra fantastiska roséer som är flytande solsken i en flaska. Druvorna här måste kämpa mot varma sommardagar och den obevekliga Mistralvinden, men vilket resultat de ger!
Kolonne Null hittar bara de bästa vinerna från de bästa regionerna och producenterna runt om i världen och gör sedan den ultimata alkoholfria drycken. Quatre Tours gör viner av druvorna Grenache Noir, Syrah, Cinsault och Cabernet Sauvignon för ett brett spektrum av smaker, och tillsammans har Kolonne Null och Les Quatre Tours skapat en vinnare av en alkoholfri rosé!
Det här skriker sol, sommar och ett mysigt glas.
Säg ja till kvalitet, nej till alkohol.
Servera det som en vanlig rosé som en välkommen aperitif, eller till grillad kyckling, sommarsallader, lätt fisk eller tapas. Passar även till en läcker charkuteribricka med ost och korv. Servera vid 6-8°C.
Hur smakar Kolonne Null Edition Les Quatre Tours Rosé 2020 - 0,3 % Alkoholfri?
Med sin djupa laxfärg sticker den ut i glaset. Härliga toner av hallon, aprikos och ljusa skogsbär. En lätt mineralsmak kan skönjas under den fruktiga näsan. Den första klunken avslöjar dess ursprung och det spricker av jordgubbar, vildblommor och en salt mineralitet. En klassisk torr och medellång avslutning. Ett glas med en delikat kropp men intensiv smak och arom. Det här är som att njuta av solskenet med tårna i vattenbrynet! Mer av det, tack.
Kolonne Null Edition Les Quatre Tours Rosé 2020 - 0,3 % Alkoholfri passar bra till...
Om Kolonne Null

Kolonne Null grundades av en grupp elitidrottare som saknade ett högkvalitativt alternativ till det glas vin de gärna ville njuta av men på grund av sitt yrke inte kunde tillåta sig. Kolonne Null uppstod därför i ett nära samarbete mellan druvodlare och vinmakare, där flera prisbelönta familjeägda vingårdar ingår. Kolonne Null arbetar endast med producenter som inte kompromissar med kvaliteten. Det gör det möjligt för dem att hittills samarbeta med producenter från Nahe, Mosel, Weinviertel och Provence. Producenterna sträcker sig från Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein och senast stjärnproducenten Axel Pauly från Mosel. Kolonne Null begränsar sig inte av geografi utan söker endast de bästa vinerna som de sedan kan avalkoholisera för att få den bästa möjliga slutprodukten. Kolonne Null blev på mycket kort tid ett av de marknadsledande varumärkena i Tyskland och de är fortfarande under utveckling.
Kolonne Null inledde hela processen med att göra ett vin på traditionellt vis för att utveckla alla de naturliga eftertraktade smakerna och aromerna. Kolonne Null väljer därefter att använda den innovativa metod som kallas vakuumdestillation, där vinet sätts i vakuum och vätskor förångas vid lägre temperaturer, i detta fall vid 30 °C. På så sätt kan man avalkoholisera det färdiga vinet på ett skonsamt sätt. Det är en frukt- och friskhetsbevarande process som visar respekt för det ursprungliga vinet. Eftersom vinet först görs som ett vanligt vin, lyckas Kolonne Null överföra druetypicitet och klassiska karaktärsdrag från druvsorten till slutprodukten. Den oerhört högkvalitativa alkoholen som avskiljs i processen används för att framställa andra typer av alkohol, såsom gin eller färdigblandade cocktails. Kolonne Null samarbetar direkt med druvodlarna och deras dryckesvetare för att skapa den perfekta slutprodukten.
Kolonne Null är den perfekta blandningen av teknologisk expertis och elegant tradition. Kolonne Nulls produkter innehåller maximalt 0,3 % alkohol, och därför kommer vissa livsmedel som alkoholfri öl, fruktjuice, mogna bananer och surdegsbröd att ha en högre alkoholhalt. Vinerna produceras stolt som veganska och innehåller därför inga animaliska proteiner, till skillnad från vissa traditionellt producerade viner. Dessutom är Kolonne Nulls produkter glutenfria och mycket kalorifattiga med endast en fjärdedel av antalet kalorier i ett vanligt glas vin. Från starten har fokus på hållbarhet varit högt prioriterat, och de arbetar ständigt med att förbättra produktionen enligt hållbara principer.
Vindata
Vinet kommer från
Producent
Årgång
Innehåll
Servering
Förslutning
Förpackning