
Beaulieu Vineyards Napa Valley Cabernet Sauvignon BV 2019
Bästa Napa Valley Cabernet under $40 - världens bästa valuta för pengarna, enligt Wine Spectator, som utsåg Beaulieu's 2019 års utgåva till "Årets värdevin".
Ett gigantiskt nytt släpp från den legendariska Napa-producenten Beaulieu Vinerards, vars 100-poängsflaggskepp Georges Latour Private Reserve inte bara sätter standarden för regionens toppnivå utan också erbjuder unikt värde för pengarna.
Vanligtvis ser man sällan bra valuta för pengarna i Napa Valley, vars prisutveckling är bäst jämfört med Bourgogne. Det är därför Wine Spectator särskilt berömmer Beaulieu Vineyards för att kunna leverera det allra bästa, samtidigt som man kan göra Napa-viner som levererar kultklassiga smaker men till en bråkdel av kostnaden.
I flaskan når den finpolerade Cabernet-frukten en rekordhög nivå av smakkomplexitet i 2019 års Jubilee-årgång, som Trevor Durling, den femte vinmakaren i Beaulieus 119-åriga historia, skämmer bort ytterligare i källaren med 18 månaders mognad på franska ekfat. Den nykrönta 100-poängsvinmakaren hedrar världens bästa Napa-Value. Ja, sir!
Drick nu eller spara +15 år från skördeåret.
Hur smakar Beaulieu Vineyards Napa Valley Cabernet Sauvignon BV 2019?
När man häller upp vinet märker man genast att det är ett stort vin som fyller glaset - tät, mörk körsbärsröd färg med en nästan nattsvart kärna. Åh ja, doften utstrålar djup och lyxig "Napa Cab" med oceaner av färska violer, svarta plommon, mörka körsbär, Valrhona-choklad och crème de cassis inlindade i kakaopulver, espressobönor och söta fatkryddor från de 18 månaderna på franska ekfat. I gommen är fruktkraften och elegansen i 2019 års årgång tydlig i smakerna av körsbär, svarta vinbär och plommon som samspelar underbart med tobak, örter och fint polerade tanniner. Världens bästa valuta för pengarna från Napa Valleys första och bästa kultproducent.
Beaulieu Vineyards Napa Valley Cabernet Sauvignon BV 2019 passar bra till...
Vindata
Vinet kommer från
Producent
Årgång
Innehåll
Alkohol-%
Servering
Lagringspotential
Förslutning
Förpackning
Allergener
Restsöcker
Syrainnehåll