





Devaux Champagne Coeur des Bar Blanc de Noirs Brut
Världsklass häller ur glaset... Denna exceptionellt vackra Champagne Blanc de Noirs är bland det bästa från Côte des Bar, och de danska priserna ligger enligt uppgift på cirka 400 DKK per flaska. Men kolla in vår...(!!!!)
100% Pinot Noir. 100% Côte des Bar. Detta är kärnan i Devaux "Coeur des Bar" Blanc de Noirs, som hedrar de unikt fossilhaltiga, starkt Chablis-liknande terroirer som finns i dess sydligaste Champagne-region.
Mästerverket från Michel Parisot, "Sparkling Winemaker of the Year" vid International Wine Challenge, kombinerar på ett briljant sätt elegansen hos Pinot Noir med den Krug-liknande komplexiteten hos fatlagrat reservvin i gamla toppårgångar!
Detta är grädden på moset från en briljant vinmakare som ingen champagnefantast bör missa...
Njut av denna exklusiva Blanc de Noirs lyxiga roséchampagne för speciella tillfällen och till aptitretare, sushi, rom, skaldjur, ljust kött och krämiga ostar. Servera vid 8-10°C.
Hur smakar Devaux Champagne Coeur des Bar Blanc de Noirs Brut?
Devaux Coeur des Bar Blanc de Noirs Brut presenterar sig elegant gyllene med fina bubblor... På näsan, fantastiskt fräsch och imponerande intensiv med vackra aromer av läckra fullmogna smultron, färska tranbär, saltad mandarin, päron, kanderade körsbärsblommor, rabarber med grädde och våt kalksten, toppad med djupa inslag av nybakad croissant, lyxig fransk nougat och Krug-liknande amontillado nyanser... Wow! På tungan Pinot Noir-klassisk rik och rundad med en behaglig krämig mousse. Den delikata bärfrukten harmonierar elegant med Côte des Bars klassiska kalkstensmineralitet och komplexa toner från fat- och flasklagring i den gastronomiskt rena och uppfriskande finishen. Händer ner, Pinot Noir i världsklass! Drick nu eller spara +10 år.
Smaknoter
Jordgubbe
Kola
Nötter
Tranbär
Våta stenar
Smakprofil
Mycket torr
Söt
Mycket lätt
Mycket kraftig
Mycket mjuk
Mycket tanninrik
Devaux Champagne Coeur des Bar Blanc de Noirs Brut passar bra till...
Vindata
Druvor
Producent
Innehåll
Alkohol-%
Servering
Lagring
Förslutning
Förpackning
Allergener