
Kolonne Null Cuvee No.1 sparkling Edition Freiherr von Gleichenstein - 0,23 % Alkohol
Freiherr – vad är det? – Visst är Freiherr von Gleichenstein svårt att uttala, men man behöver inte kunna tyska för att förstå att det här är ett mousserande alkoholfritt vin i toppklass! Kolonne Null gör bara alternativ av de allra bästa viner de får tag i.
Man behöver inte säga nej längre. Nu är kvalitetsalternativet äntligen här! Cuvée No.1 är Kolonne Nulls svar på ett äkta mousserande alkoholfritt vin som levererar allt man förväntar sig av exempelvis en Champagne!
Syrliga äpplen, nybakat briochebröd och en härlig mineralitet. Kolonne Null ser till att festen aldrig behöver ta slut, eller att man fortfarande kan köra hem efter ett gott glas till maten eller vid andra tillfällen. - Säg ja till kvalitet, nej till alkoholen.
Cuvée No.1 Sparkling kan serveras som ersättning för vilken Champagne, Crémant eller Cava som helst. Den funkar lätt som ett uppfriskande glas på egen hand, men kan också matchas med läckra förrätter med fisk och skaldjur, sommarsallader, grillad kyckling eller färska krämiga ostar. Servera vid 6–8 °C.
Hur smakar Kolonne Null Cuvee No.1 sparkling Edition Freiherr von Gleichenstein - 0,23 % Alkohol?
En klassiskt vacker strågul färg och en doft som verkligen utstrålar friska gröna äpplen, citrusfrukter och vita blommor. Vid första klunken: POW! Fräschhet och mineralitet samt de mest smickrande bubblorna som kompletterar Cuvée No.1 Sparkling, som mot slutet avger toner av tropisk gul frukt och nybakade briochebullar. En härligt uppfriskande upplevelse med en krämig kropp, som passar perfekt som ett festglas eller som ett alternativ till Champagne.
Om Kolonne Null

Kolonne Null grundades av en grupp elitidrottare som saknade ett högkvalitativt alternativ till det glas vin de gärna ville njuta av men på grund av sitt yrke inte kunde tillåta sig. Kolonne Null uppstod därför i ett nära samarbete mellan druvodlare och vinmakare, där flera prisbelönta familjeägda vingårdar ingår. Kolonne Null arbetar endast med producenter som inte kompromissar med kvaliteten. Det gör det möjligt för dem att hittills samarbeta med producenter från Nahe, Mosel, Weinviertel och Provence. Producenterna sträcker sig från Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein och senast stjärnproducenten Axel Pauly från Mosel. Kolonne Null begränsar sig inte av geografi utan söker endast de bästa vinerna som de sedan kan avalkoholisera för att få den bästa möjliga slutprodukten. Kolonne Null blev på mycket kort tid ett av de marknadsledande varumärkena i Tyskland och de är fortfarande under utveckling.
Kolonne Null inledde hela processen med att göra ett vin på traditionellt vis för att utveckla alla de naturliga eftertraktade smakerna och aromerna. Kolonne Null väljer därefter att använda den innovativa metod som kallas vakuumdestillation, där vinet sätts i vakuum och vätskor förångas vid lägre temperaturer, i detta fall vid 30 °C. På så sätt kan man avalkoholisera det färdiga vinet på ett skonsamt sätt. Det är en frukt- och friskhetsbevarande process som visar respekt för det ursprungliga vinet. Eftersom vinet först görs som ett vanligt vin, lyckas Kolonne Null överföra druetypicitet och klassiska karaktärsdrag från druvsorten till slutprodukten. Den oerhört högkvalitativa alkoholen som avskiljs i processen används för att framställa andra typer av alkohol, såsom gin eller färdigblandade cocktails. Kolonne Null samarbetar direkt med druvodlarna och deras dryckesvetare för att skapa den perfekta slutprodukten.
Kolonne Null är den perfekta blandningen av teknologisk expertis och elegant tradition. Kolonne Nulls produkter innehåller maximalt 0,3 % alkohol, och därför kommer vissa livsmedel som alkoholfri öl, fruktjuice, mogna bananer och surdegsbröd att ha en högre alkoholhalt. Vinerna produceras stolt som veganska och innehåller därför inga animaliska proteiner, till skillnad från vissa traditionellt producerade viner. Dessutom är Kolonne Nulls produkter glutenfria och mycket kalorifattiga med endast en fjärdedel av antalet kalorier i ett vanligt glas vin. Från starten har fokus på hållbarhet varit högt prioriterat, och de arbetar ständigt med att förbättra produktionen enligt hållbara principer.
Vindata
Vinet kommer från
Producent
Innehåll
Servering
Förslutning
Förpackning





