
Kolonne Null Riesling 2021 - 0,3% Alkoholfri
Säg aldrig nej igen! Nu är den äntligen här! Det alkoholfria glaset vin är gjort på viner från topproducenter. Endast de bästa vinerna används för att framställa Kolonne Nulls viner.
Kolonne Null ser till att festen aldrig behöver ta slut, eller att du fortfarande kan köra hem när du tar en god drink till middagen eller vid andra tillfällen.
Kolonne Null Riesling är den senaste versionen av deras fantastiska alkoholfria alternativ som tillverkas av världens kanske bästa vitvinsdruva. En krispig, frisk och ny 2021-årgång från Tyskland. Redo att imponera när du inte vill ha effekten av vin - men vill ha samma fantastiska smakupplevelse!
Säg ja till kvalitet, nej till alkohol.
Servera vinet som ett fantastiskt glas för sig själv eller använd det som vilket annat vitt vin som helst. Passar bra till färska skaldjur, vårsallader, asiatisk kryddstark mat, sushi eller till färska mjukostar. Servera vid 6-8°C.
Hur smakar Kolonne Null Riesling 2021 - 0,3% Alkoholfri?
I glaset har den nya Riesling 2021 en inbjudande gul färg med en grönaktig ton i kanten. Nosen bjuder på gott om gröna äpplen, gula frukter som ananas och citrusfrukter, och har en krispigt frisk känsla. I gommen upprepas samma frukter med vit persika, lime och en härlig mineralitet. En lätt kropp som gör vinet otroligt drickbart! Det här är ett av de bästa glasen med alkoholfritt vin som vi någonsin har smakat.
Kolonne Null Riesling 2021 - 0,3% Alkoholfri passar bra till...
Om Kolonne Null

Kolonne Null grundades av en grupp elitidrottare som saknade ett högkvalitativt alternativ till det glas vin de gärna ville njuta av men på grund av sitt yrke inte kunde tillåta sig. Kolonne Null uppstod därför i ett nära samarbete mellan druvodlare och vinmakare, där flera prisbelönta familjeägda vingårdar ingår. Kolonne Null arbetar endast med producenter som inte kompromissar med kvaliteten. Det gör det möjligt för dem att hittills samarbeta med producenter från Nahe, Mosel, Weinviertel och Provence. Producenterna sträcker sig från Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein och senast stjärnproducenten Axel Pauly från Mosel. Kolonne Null begränsar sig inte av geografi utan söker endast de bästa vinerna som de sedan kan avalkoholisera för att få den bästa möjliga slutprodukten. Kolonne Null blev på mycket kort tid ett av de marknadsledande varumärkena i Tyskland och de är fortfarande under utveckling.
Kolonne Null inledde hela processen med att göra ett vin på traditionellt vis för att utveckla alla de naturliga eftertraktade smakerna och aromerna. Kolonne Null väljer därefter att använda den innovativa metod som kallas vakuumdestillation, där vinet sätts i vakuum och vätskor förångas vid lägre temperaturer, i detta fall vid 30 °C. På så sätt kan man avalkoholisera det färdiga vinet på ett skonsamt sätt. Det är en frukt- och friskhetsbevarande process som visar respekt för det ursprungliga vinet. Eftersom vinet först görs som ett vanligt vin, lyckas Kolonne Null överföra druetypicitet och klassiska karaktärsdrag från druvsorten till slutprodukten. Den oerhört högkvalitativa alkoholen som avskiljs i processen används för att framställa andra typer av alkohol, såsom gin eller färdigblandade cocktails. Kolonne Null samarbetar direkt med druvodlarna och deras dryckesvetare för att skapa den perfekta slutprodukten.
Kolonne Null är den perfekta blandningen av teknologisk expertis och elegant tradition. Kolonne Nulls produkter innehåller maximalt 0,3 % alkohol, och därför kommer vissa livsmedel som alkoholfri öl, fruktjuice, mogna bananer och surdegsbröd att ha en högre alkoholhalt. Vinerna produceras stolt som veganska och innehåller därför inga animaliska proteiner, till skillnad från vissa traditionellt producerade viner. Dessutom är Kolonne Nulls produkter glutenfria och mycket kalorifattiga med endast en fjärdedel av antalet kalorier i ett vanligt glas vin. Från starten har fokus på hållbarhet varit högt prioriterat, och de arbetar ständigt med att förbättra produktionen enligt hållbara principer.
Vindata
Druvor
Producent
Årgång
Innehåll
Alkohol-%
Servering
Förslutning
Förpackning
Allergener