



Kolonne Null Riesling 2022 alkoholfri
Säg aldrig nej igen! Nu är det äntligen här! Ett alkoholfritt glas vin tillverkas av vin från topproducenter. Endast de bästa vinerna används för att göra Kolonne Nulls viner.
Kolonne Null ser till att festen aldrig behöver ta slut, och att du fortfarande kan köra hem när du får ett gott glas till maten eller vid andra tillfällen.
Fräschhet, mineralitet och tropisk frukt. Precis som en läcker Riesling ska vara.
Säg ja till kvalitet, nej till alkoholen.
Ingredienser: Avalkoholiserat vin, rektificerad koncentrerad druvmust, koldioxid, konserveringsmedel: svaveldioxid.
Näringsinnehåll (per 100 ml)
Energi: 81 kJ / 19 kcal
Kolhydrater: 2,9 g (2,9 g socker)
Innehåller obetydliga mängder fett, mättade fettsyror, protein och salt
Allergener: Innehåller sulfiter
Intressanta fakta: Histamintestad, glutenfri, vegansk, lågt kaloriinnehåll
Hur smakar Kolonne Null Riesling 2022 alkoholfri?
Fin ljust gul färg med ett svagt grönt skimmer. Doften ger först noter av citrus och en flintig mineralitet, varefter man uppfattar syrliga gröna äpplen, saftig vit persika och lime. Vid första klunken råder ingen tvekan: en Mosel-liknande mjuk kropp och ett inslag av tropiska frukter. En dansande lätt kropp, men med en krämig känsla som balanseras av fräschheten och mineraliteten på slutet. Det här är ett av de bästa glas med alkoholfri vin som vi någonsin smakat.
Kolonne Null Riesling 2022 alkoholfri passar bra till...
Om Kolonne Null

Kolonne Null grundades av en grupp elitidrottare som saknade ett högkvalitativt alternativ till det glas vin de gärna ville njuta av men på grund av sitt yrke inte kunde tillåta sig. Kolonne Null uppstod därför i ett nära samarbete mellan druvodlare och vinmakare, där flera prisbelönta familjeägda vingårdar ingår. Kolonne Null arbetar endast med producenter som inte kompromissar med kvaliteten. Det gör det möjligt för dem att hittills samarbeta med producenter från Nahe, Mosel, Weinviertel och Provence. Producenterna sträcker sig från Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein och senast stjärnproducenten Axel Pauly från Mosel. Kolonne Null begränsar sig inte av geografi utan söker endast de bästa vinerna som de sedan kan avalkoholisera för att få den bästa möjliga slutprodukten. Kolonne Null blev på mycket kort tid ett av de marknadsledande varumärkena i Tyskland och de är fortfarande under utveckling.
Kolonne Null inledde hela processen med att göra ett vin på traditionellt vis för att utveckla alla de naturliga eftertraktade smakerna och aromerna. Kolonne Null väljer därefter att använda den innovativa metod som kallas vakuumdestillation, där vinet sätts i vakuum och vätskor förångas vid lägre temperaturer, i detta fall vid 30 °C. På så sätt kan man avalkoholisera det färdiga vinet på ett skonsamt sätt. Det är en frukt- och friskhetsbevarande process som visar respekt för det ursprungliga vinet. Eftersom vinet först görs som ett vanligt vin, lyckas Kolonne Null överföra druetypicitet och klassiska karaktärsdrag från druvsorten till slutprodukten. Den oerhört högkvalitativa alkoholen som avskiljs i processen används för att framställa andra typer av alkohol, såsom gin eller färdigblandade cocktails. Kolonne Null samarbetar direkt med druvodlarna och deras dryckesvetare för att skapa den perfekta slutprodukten.
Kolonne Null är den perfekta blandningen av teknologisk expertis och elegant tradition. Kolonne Nulls produkter innehåller maximalt 0,3 % alkohol, och därför kommer vissa livsmedel som alkoholfri öl, fruktjuice, mogna bananer och surdegsbröd att ha en högre alkoholhalt. Vinerna produceras stolt som veganska och innehåller därför inga animaliska proteiner, till skillnad från vissa traditionellt producerade viner. Dessutom är Kolonne Nulls produkter glutenfria och mycket kalorifattiga med endast en fjärdedel av antalet kalorier i ett vanligt glas vin. Från starten har fokus på hållbarhet varit högt prioriterat, och de arbetar ständigt med att förbättra produktionen enligt hållbara principer.
Vindata
Druvor
Producent
Årgång
Innehåll
Alkohol-%
Förslutning
Förpackning
Allergener